"Azt mondják a "ruha öltőztet", de ha végre megtaláltuk az eseményre való ruhánkat és indulásra készen állunk még is úgy érezzük, hiányzik valami rólunk.. és ez nem más mint egy egyéniségünkhöz tartozó illat."

Bemutatkozás

Üdvözöljük Ágoston Zsuzsanna a MARCMAN parfümök képviselőjének magyarországi weboldalán.

A romániai cég 2002-ben kezdte meg a parfümök gyártását egy francia laboratóriummal karöltve, melyhez a legmagasabb koncentrációjú parfüm esszenciát és alkoholt használ fel. A most piacra kerülő termékeknél az exkluzív parfümházak alkotásait ötvözték a saját illatvilágukkal így születve meg a MARCMAN különlegességek. Kezdetben 14 illatból állt a termékskála, mely mára felfejlődött a 100 darabos készletig, ebből négy saját fejlesztésű illat, valamint három különleges hatású légfrissítő. Ezeknek, a parfümöknek a forgalmazása az ország nagyobb üzleteiben történt saját kialakított kereskedelmi hálózaton belül. 2005-től született meg az ötlet, hogy direkt értékesítési rendszert vezetnek be a vállalkozó kedvűeknek. Munkalehetőséget adva ezzel az otthon tartózkodó kismamáknak, nyugdíjasoknak, 16 évet betöltött diákoknak, vagy kereset kiegészítést a munkahellyel rendelkezőknek.

 

Fő célunk vásárlóink teljes megelégedettsége, és parfümériánkról kialakított pozitív kép megtartása A készítmények a magas alkohol tartalmuk miatt a parfüm kategóriába tartoznak, az illatok nyolc óra elteltével fürdés után is érezhetőek. Ez a különbség természetesen az árban is megjelenik, még is sokkal olcsóbb mint más divatparfüm ára, mivel a MARCMAN termékek esetében a gyártás és palackozás saját laboratóriumon belül történik. A termékek szigorúan ellenőrzött gyártási és ellenőrizési folyamat után kerülnek piacra.

 

Termékek ismertetése

Parfümökről:

A fent említett több száz ismertebb illat mellet a MARCMAN saját fejlesztésű illatokat, tusfürdőket, légfrissítőket, aftershave-et, testápolókat is készít, melyek között van unisex, férfi - női egyaránt. Ezen illatok például a következők: 24 Cosia, 45 és 27B Canabis, 8B Overdose, 9B Ghost, 10B Grass
A cég a különböző illatok fantázia neve mellet a parfüm azonosító kódját is feltünteti, lásd a példában.

Tusfürdők, aftershavek, testápolók:

A parfümök mellett a cég tusfürdőket, aftershave-et, testápolókat is készít ugyan azon illatok formájában mely a terméklistában szerepel, hölgyeknek és uraknak egyaránt.

Légfrissítők:

A légfrissítők egyelőre három féle illatban vásárolhatóak meg, de folyamatosan újabb és újabb illatok kerülnek kikísérletezésre, melyeket hamarosan be is mutatunk.

  • 1A Capuccino
  • 2A Mediteranea
  • 3A Aromasque

Információ és rendelés a következő elérhetőségeken:

Tel: +36-70-510-6271

Email: marcman.azsu@gmail.com

Parfüm, parfümök, parfüméria, új illatok parfümök, parfüm árúsítás, marcmanazsu.bblink.hu